eficientizarea rețelelor de telecomunicații, monitorizarea spectrului radio
și a emisiilor câmpurilor electromagnetice

parteneri

Microchip Technology Inc. oferă un portofoliu complet de soluții de sistem pentru domeniul comunicațiilor, apărare și securitate, aerospațial și industrial. Produsele includ dispozitive și soluții precise, ce furnizează timp și sincronizare, stabilind standardul mondial pentru acestea precum și pentru tehnologii de securitate.

Narda Safety Test Solutions este lider global în dezvoltarea și producerea de echipamente pentru măsurarea câmpurilor electrice, magnetice și electromagnetice. Expertiza lor se bazează pe mulți ani de experiență în tehnologia de înaltă frecvență și microunde, având aproximativ 95% din toate brevetele publicate pentru măsurarea acestor domenii.

În 2020, Microchip a achiziționat Tekron International Limited, un lider global în furnizarea de tehnologii și soluții de menținere a timpului  prin GPS și ceas atomic de înaltă precizie pentru rețeaua inteligentă de distribuție a energiei electrice (Smart Grid) și alte aplicații industriale. Portofoliul Microchip de sisteme de sincronizare a unităților Smart Grid oferă o gamă completă de servere de timp GNSS.

În Italia, Narda Safety Test Solutions este o companie care a fost fondată în anii 1970 sub numele de PMM, activând în sectorul radiofrecvenței; astăzi este prezentă în domeniul proiectarii, productiei si distributiei de instrumente si sisteme de masură EMC – Compatibilitate electromagnetica si EMF – Măsuratori de câmp electromagnetic.

viziune

Viziunea noastră este să fim un partener de încredere pentru clienții noștri, o companie cu un nivel înalt de profesionalism și expertiză.

Măsurători CEM / EMF

EMF Safety ca segment de business al producătorului Narda Safety Test Solution acoperă instrumente de măsurare selectivă și de bandă largă în frecvență, echipamente de monitorizare cu acoperire completă și echipamente de protecție personală pentru radiațiile electromagnetice.

Produsele sunt adaptate la cerințele specifice ale pieței și sunt ideale pentru scopul declarat. Standardul este păstrat prin actualizarea constantă a gamei noastre existente de produse și prin dezvoltarea de noi tehnologii și soluții.

Teste RF

RF Test & Measurement este o nouă direcție de afaceri a Narda Safety Test Solutions ce include analizoare și dispozitive pentru monitorizarea spectrului radio și soluții de identificare și localizare a surselor perturbatoare.

Cu echipamente portabile concepute pentru aplicații de teren, dar și soluții adaptate pentru uz interior, în laboratoare sau centre de supraveghere, echipamentele Narda sunt utile atât în domeniul civil cât și militar, putând gestiona o gamă largă de aplicații de la caz la caz.

Sisteme de Sincronizare

Sincronizarea de timp este indispensabilă în lumea de azi digitalizată și interconectată. Timpul precis permite o funcționare corectă a rețelelor de date din orice domeniu, fie că vorbim de centre de date, comunicații cu fir și fără fir, schimburi financiare, rețele industriale, rețele inteligente de energie și alte tipuri de comunicații electronice. 

Cu soluțiile de sincronizare end-to end de la Microchip, generăm, distribuim și aplicăm informația de timp precisă în industria de comunicații, aerospațială/apărare, infrastructura IT, financiară și cea industrială.

servicii

Ne găsești aici